2016. február 9., kedd

Helyzetjelentés - 2016. Február 9.

Kedves Olvasóim!
Az előző Safe House tartalmát sikeresen átköltöztettem az újba (a.k.a.: ide), úgyhogy innentől új kontentre számíthattok.



Ráadásul néhány hónapja (majdnem pontosan négy), születésnapom alkalmából pár cimborám meglepett egy számítógéppel, ami sok mindent megváltoztat(ott, azóta is). Elsősorban persze azt, hogy újra hardcore gamer arc vagyok - csak hát ezt felnőtt fejjel, munka mellett kicsit nehezebb menedzselni, mint tinédzserként... De annyi baj legyen - máris akad egy pár feledhetetlen élményem ennek (és nekik) köszönhetően, mint például a Mass Effect trilógia.
A Safe House-ra ennek annyiban lesz hatása, hogy játék kategóriában ezentúl nem csak - számítógépes időszámítással - ősrégi klasszikusokat fogok tudni bemutatni, hanem a számomra úgy 2006 óta kimaradt klasszikusokat (és kevésbé emlékezetes darabokat is persze), egészen úgy az előző évig bezárólag. (Indie és alacsony gépigényű cuccok persze a jelenből is felbukkanhatnak.:)) Az időrend nem feltétlenül lesz betartva, mert játszani is úgy játszom, hogy ami épp eszembe jut/kedvet kapok hozzá...

Mostanában éppen a Skyrim a fő elfoglaltságom, és annyira tetszik a világa, hogy aktívan "lövöldözöm" a screenshotokat, mintha túristaként fotózgatnék. Íme néhány "példamű" (1280x1024-es felbontáson készültek - katt az egyes képekre, ha teljes méretben szeretnéd megtekinteni!):


Szóval, lényeg a lényeg: jönnek az új cikkek, juhééééééj!

Stay tuned!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése