2015. augusztus 16., vasárnap

Safe House 2.0

Üdvözletem, kedves régi és új Safe House olvasók!

A régieknek annyit mondanék: köszönöm, hogy követtek a jó öreg Blogspotra, vagy ahogy manapság hívjuk, Bloggerre! :)

Új olvasók:
A Safe House egy 2010 óta működő blog, ahol legfőképp a szórakoztatóipar különféle ágazataival foglalkoztam - mindenfélével, amit alkalmanként szeretek "igénybe venni", ha ki akarok szakadni pár órácskára a mindennapok mókuskerekéből. Innen a megújuló blog "Eszképizmus Felsőfokon" alcíme.
Alkalmanként besegített két cimborám is, Lazarus_omin és Greg, viszont mivel mindkettejüknek megvan a saját platformja a SH (így fogom rövidíteni a blog nevét) témáiba vágó írásaik publikálására, így újra egyedül vágok neki az (újra)indulásnak.
Amit várhattok: kritikák (kivesézősebb hangulatban), ajánlók (ha valamiről csak rövidebben szeretnék áradozni, és/vagy túlságosan elfogult vagyok) a következő nagyobb témakörökben: filmek, sorozatok, játékok (pc, és abból is javarészt régebbiek, ugyanis a gépem egy lassan 12 éves ócskavas), zenék, könyvek.
Rovatok ezúttal nem lesznek.

A következő napokban, hetekben "áthozom" az említett kategóriákba sorolható cikkeket a régi oldalról, ahogy időm engedi. Így új cikkeket még egy darabig nem kaptok, de ez talán csak az elkötelezettebb régi olvasókat zavarja majd, illetve az aktualitásokra vágyókat, de ígérem, hogy idővel jönnek majd az új írások, ha nem is olyan tempóban, mint ahogy az "importálás" megy majd.
Mindeközben apránként állítgatom, finomhangolgatom majd a dizájnt, szóval ne lepődjetek meg, ha esetleg napról napra változások vannak! :)

Még valami:
A blog régi elérhetősége, ha valakit érdekel: Safe House (web4)
Pár hétig még biztosan elérhető lesz, aztán majd meglátom, hogy "bezárom-e", vagy csak magára hagyom szegényt... :)

Szóval, még egyszer üdvözlök mindenkit a megújuló Safe House-on! Kellemes olvasgatást!

2 megjegyzés:

  1. Üdv ismét a Bloggeren, és üdv újra jó öreg Safe House! :)

    Sok sikert kívánok a blog vezetéséhez cimbora, bízom benne hogy sok jó olvasnivaló fog várni minket a továbbiakban.

    VálaszTörlés
  2. Thx, Bro'! :) Remélem a kitartás/szabadidő/energia kombó is meglesz hozzá. :D

    VálaszTörlés